B à la Brown 2011.08.01. 22:21

A csongrádi Szarvas az m1 Híradójában

"Munkába állt az a két szerencsés nyíregyházi fiatal, akiket ezer jelentkezőből választottak ki egy valóságos álommunkára: eszerint egy hónapig ingyen ehetnek, ihatnak, aludhatnak a csongrádi Szarvason és ezért még fél millió forintos fizetést is kapnak." 

 

(http://www.hirado.hu/Hirek/2011/08/01/19/Alomallas__Ingyen_koszt_es_kvartely_plusz_felmillios.aspx

 

szeretem a közszolgálati precizitást. a csongrádi Szarvas :))). amúgy tökmindegy hol van, mit kekeckedek, ne szőrszálhasogassak már, gondolhatnátok. kívánom a szerkesztőnek, hogy ha meghívják külföldre, a romániai Budapest m1 Híradójának szerkesztőjeként mutassák be. olyankor persze nagy a nyíg. 

 

hogy földrajzból gyengus, elnézem. de hogy a lead-ben még egyeztetni se tud, az már 2 hiba:

 

"A két szerencsés fiatalnak semmi más dolguk nincs, mint a szarvasi panzióban tapasztalt benyomásaikról egy blogot írni." 

 

szerintem helyesen egyeztetve "dolga" lenne, de tényleg nem szőrszálhasogatok. 

viszont ha nincs más dolguk, ugyan miért nem született már ma blogbejegyzés? augusztus elseje, 22.19 van és már olvasnék valamit :)

 

FRISSÍTVE: időközben augusztus másodika lett, kedd délelőtt fél 10, a tegnapi "újságom" - egy jó kis élményellenőri blogposzt - pedig még mindig nem jött meg :D 

pedig semmire nem vágytam jobban a kávém mellé :D

és csak zárójelben jegyzem meg, a kiírás így szólt:

"naponta blog bejegyzés és fotók feltöltése az internetre az aznap történtekről" - ehhez képest se kép, se blogbejegyzés  

 

ÚJABB FRISSÍTÉS 2011.08.02. 23.30.

a Miért éppen Szarvas? facebook-oldala ezt írta a Híradó tévesztéséhez:

"Erika és Áron azon dolgoznak, hogy a hónap végére ezt az országban már senki ne hibázza el:)."

ez dicséretre méltó diplomatikusság :) de 48 óra eltelt egy bejegyzés nélkül. a kommunikációs ügynökség tanácsa lehet, hogy biztos tűkön ülve várja már mindenki, ezért nem blogolnak :DD

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemszarvast.blog.hu/api/trackback/id/tr93118413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ative 2011.08.02. 16:06:09

Az írás első feléről eszembe jutott az a téli hír, amikor a bánkúti hóhelyzetet és a síelési lehetőségeket ecsetelte a tv (hogy melyik csatorna, sajna nem emlékszem, de hogy hírműsor volt az biztos) és közben a hazai síközpontokat mutatták térképen.Persze hogy a békés megyei Bánkút volt megjelölve.:) Itt az Alföldön nagyon örülnénk egy síközpontnak, de a terepviszonyok miatt nincs esély rá.Bár ha az olajsejkek meg tudták csinálni a sivatagban...
Egy általános iskolás sem bakizna ekkorát.
Máskor is előfordult már, hogy mivel körzeti stúdió tudósítását átvették, lusták voltak arra, hogy utánanézzenek annak, hogy egy adott település melyik megyében is van.Ha szegedi a tudósítás, akkor az nekik a hír is automatikusan csak csongrád megyei lehet.Így költözött nemrég Magyarbánhegyes nemrég Békés megyéből Csongrás megyébe.Az M1 szerint.

Ative 2011.08.02. 20:11:45

@Ative: No, jól sikerült az utolsó mondat szerkesztése.Természetesen elég egy nemrég.Közben kiderült, hogy Bánkút is az M1 Híradó bakija volt, párom emlékezett rá.

Azóta nemrég lement a TV 2 összeállítása az élményellenőrök eddigi élményeiről.Őszintén szólva nagyon kíváncsi vagyok, hogy ilyen időben mit fognak csinálni a hátralévő 29 napban, ha ennyi mindent megnéztek az első napon.Szarvasi vagyok, hátha nekem is adnak ötletet ezekre a borongós napokra.

B à la Brown 2011.08.02. 23:27:44

remélem élvezni fogják Szarvast és feltalálják majd magukat látnivaló vagy program tekintetében. viszont még mindig semmi bejegyzés, pedig tényleg kíváncsi vagyok mostmár...
süti beállítások módosítása