B à la Brown 2011.07.25. 17:01

Mondom Mónika, avagy a döntő

 

 "A nyíregyházi Tóth Edina, Kerekes Ármin és Deniel kutya, a „gasztroblogger” nyerte meg Az Ország Legjobb Állása versenyt, így augusztus 1-től ők állhatnak munkába Szarvas élményellenőreiként. " 

 

a hír természetesen hibás, nem Edina, hanem Erika, nem Ármin hanem Áron és nem Deniel, hanem Denisz. a direkt hibázás azért, mert a verseny egyik döntősének a nevét egy pénteki sajtóközleményben elírták. ez még oké, az nem hibázik, aki nem dolgozik. de az, hogy egy négy nappal későbbi sajtóanyagban (2011.07.25.) újra előbukkan a Mária, Marika névalak (a helyes Mónika helyett) azt már nem igazán tudom türelmesen viselni.

a hibát a Próbakő Kommunikációnak köszönhetjük. csakúgy mint a döntőről készült képeket. szerencsére a képekben nem tudtak hibázni, azokon minden rendben

 

Címkék:kommunikáció fekete mónika evelin asszonyi próbakő barnáné Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemszarvast.blog.hu/api/trackback/id/tr723096898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása