B à la Brown 2011.07.24. 21:21

A legjobb 3 között

 ez a levél jött:

"Kedves Pályázó,ismét sikerrel vettél egy akadályt, és bejutottál a legjobb három jelentkező közé! Hogy ez mit is jelent pontosan? Már csak egy lépést kell tenned, hogy egy hónapig turisztikai élményellenőrként kipróbálhasd a Szarvas által nyújtott változatos programokat, ellátogathass a hely nevezetességeihez, és az utolsó cseppig kiélvezhesd a helyiek vendégszeretetét. Ezért szeretnénk meghívni benneteket Szarvasra, hogy az álomállás helyszínén találkozhassatok.

A zsűri a végső döntést a szarvasi személyes interjú után hozza majd meg. A személyes találkozóra várunk téged pároddal, családoddal, kutyáddal, tehát azzal a csapattal, amellyel az állásra jelentkeztél.  
A személyes interjú időpontja: 2011. július 22. péntek  A helyszín: Szarvas

A személyes interjú után még aznap délután sor kerül az eredményhirdetésre is, majd a legjobb három csapat együtt ünnepelheti meg a győztest, hiszen mindhárom döntős a város vendégszeretetét élvezi majd a személyes interjút követő estére és éjszakára. A szállást és az ünnepi vacsorát szintén az állás kiírói állják. 
 Az interjú időpontjával és pontos helyszínével kapcsolatban hamarosan jelentkezünk. 
A második fordulóra érkezett pályázati anyagokat elolvashatjátok a Miért éppen Szarvas? blogban, amelyet augusztus 1-től a nyertes folytat majd. A legjobb három második fordulós pályamunkát hamarosan feltöltjük a Miért éppen Szarvas? facebook oldalra, ahol újra indulhat a lájkverseny, most már a legjobb három részvételével. 

Reméljük, ti is izgatottan várjátok a személyes találkozást!
Még egyszer gratulálunk! 

 

Üdvözlettel: Gombár Hajnalka

                    irodavezető"

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemszarvast.blog.hu/api/trackback/id/tr643094611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása