B à la Brown 2011.07.25. 20:13

Amiről a gasztroblogger kutya lemaradt: a Mittrovszky-szelet

 

"Az Ország Legjobb Állása döntőseinek a Liget Wellness Hotel séfje a Mittrovszky Vladimir grófról elnevezett Mittrovszky szeletet, harcsapaprikást, szarvasi kapros túrós lepényt, kapusznyikát (jellegzetes szarvasi káposztás étel) készít, és persze a helyi szilvából főzött pálinka sem hiányozhat a felnőttek menüjéből. "  - sajtóközlemény, 2011.07.22.

 

"az esti vacsorán a három döntős csapat együtt ünnepelt: megkóstolta a szarvasi kapusznyikát, a harcsapaprikást és persze a szarvasi szilvapálinkát is." - sajtóközlemény 2011.07.25.

 

***

 igazából majdnem mindenki Mittrovszky-szeletet evett, a győztesek is, Edvi Zsófi evett haluskát, fiam pedig kolbásszal töltött sertésszeletet rántva. Kerekes Áron pedig roséfröccsöt ivott - ezeket most csak azért jegyzem le, mert Denisz kutya, az ország gasztroblogger kutyája lemaradt erről a pénteki (2011.07.22.) vacsoráról, s nem tudta megírni. :)))))))

 

Címkék:szelet szarvas mittrovszky Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemszarvast.blog.hu/api/trackback/id/tr503097509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása