"Az Ország Legjobb Állása döntőseinek a Liget Wellness Hotel séfje a Mittrovszky Vladimir grófról elnevezett Mittrovszky szeletet, harcsapaprikást, szarvasi kapros túrós lepényt, kapusznyikát (jellegzetes szarvasi káposztás étel) készít, és persze a helyi szilvából főzött pálinka sem hiányozhat a felnőttek menüjéből. " - sajtóközlemény, 2011.07.22.
"az esti vacsorán a három döntős csapat együtt ünnepelt: megkóstolta a szarvasi kapusznyikát, a harcsapaprikást és persze a szarvasi szilvapálinkát is." - sajtóközlemény 2011.07.25.
***
igazából majdnem mindenki Mittrovszky-szeletet evett, a győztesek is, Edvi Zsófi evett haluskát, fiam pedig kolbásszal töltött sertésszeletet rántva. Kerekes Áron pedig roséfröccsöt ivott - ezeket most csak azért jegyzem le, mert Denisz kutya, az ország gasztroblogger kutyája lemaradt erről a pénteki (2011.07.22.) vacsoráról, s nem tudta megírni. :)))))))